Ondiz

En romanidé.

6 Underrated Beaches Within 2 Hours of NYC 6 Underrated Beaches Within 2 Hours of NYC
Titta, vi älskar Rockaway och Coney Island (och inte bara för tacos och korv). Men ibland känner vi inte för att stöta på ... 6 Underrated Beaches Within 2 Hours of NYC

Titta, vi älskar Rockaway och Coney Island (och inte bara för tacos och korv). Men ibland känner vi inte för att stöta på våra grannar på övervåningen, vårt ex och halva kontoret på vår lediga dag. Dessa sex härliga stränder är svaret.

LANG GRANCH, NJ (1 HOUR FRA NYC MED BIL ELLER FERRY, 2 HOURS BY NJ TRANSIT)

Gick det inte att boka den resan i Karibien? Inga problem: Denna fridfulla sträcka av Jersey-kusten har orörd sand, parasoller och solstolar att hyra, massor av matalternativ och några underbara lägenheter vid havet till ochle. (Om du vill avbryta din avundsjuka en natt, kolla in det eleganta Bungalow Hotel.) Vi är inte säkra på vilket sätt det finns palmer här, men där är de.

ASBURY PARK, NJ (1 HOUR, 15 MINUTER FRÅN NYC MED BIL ELLER 2 HOURS BY NJ TRANSIT)

Strax söder om Long Branch ligger en annan pärla, med en bred strandpromenad som passerar genom de vackra skeletten i två gamla Beaux-Arts-byggnader, höftbutiker och restauranger (som skulle imponera även på den mest kräsna Williamsburg-invånaren) och en seriös livemusikscen. Åh, och en happy hour för hundar - denna plats är i princip himlen.

ROBERT MOSES STAT PARK, FIRE ISLAND (1 HOUR, 15 MINUTER FRÅN NYC MED BIL ELLER 1 HOUR 30 MINUTER MED LIRR OCH SUFFOLK LANDBUS)

Känner du redan Long Beach och Jones Beach som baksidan av din hand? Kör bara en smidge längre till den västra kanten av Fire Island och du hittar fem mil strandlinje, picknickområden, privata utomhusduschar, en golfbana och en naturskön promenad som leder till den bedårande Fire Island-fyren.

SUNKEN MEADOW STATE PARK, LONG Island (1 timme från NYC med bil)

North Shore of Long Island är prickad med "stad" (läs: dyra att komma in på) stränder, men det finns några få platser som är mer välkomnande för de som flyr från staden. Denna lugna sträcka har tre miles sand, en bred strandpromenad och miles av vandringsleder längs bluffarna.

TOD'S POINT (GREENWICH POINT PARK), CT (1 TUR FRÅN NYC MED BIL ELLER 2 TIMMAR TILL METRO-NORTH)

OK, vi får detta ur vägen: Priset för inträde är brant för utlänningar (7 $ för ett strandpass och $ 35 för att parkera). Men om du känner dig spendig - och hej, pengarna går till att bibehålla skönheten - kommer du att belönas med varmt, grunt vatten, grillstationer, slingrande vandringsleder och NYCs horisontutsikter.

CALF PASTURE BEACH, CT (1 TIMM, 30 MINUTER FRÅN NYC MED BIL ELLER 2 TIMMAR TILL METRO-NORTH OCH NORWALK TRANSIT)

Vattnet på denna Norwalk-strand är så lugnt, det känns nästan som en sjö. Det finns också kajakuthyrning, beachvolleyboll och boccia, en minigolfbana, en brygga och ett strandkafé (hummerrullar, någon?). Du kommer också att ha en rejäl parkeringsavgift här, men delat mellan din trupp gör det fortfarande för en rimlig dagstur.

Machiel Vlieland